Program vjernosti

VESELI OBITELJSKI STOL

Sonik i Carl Schmidt Sohn

Pronađite ekskluzivno u svim Sonik marketima!

Do 78% popusta na Carl Schmidt Sohn proizvode!

sonik-plakat-web22

Produljili smo trajanje programa vjernosti „Veseli obiteljski stol“ do 9. rujna u svim Sonik prodavaonicama – jer ste vi to tražili!

Ponuda uključuje Carl Schmidt Sohn proizvode; pribor za jelo, roštilj, pribor za roštiljanje, vrč i čaše s dvostrukom stijenkom, a traje od 30. travnja do 9. rujna 2020. godine.

Pridružite se programu vjernosti i ostvarite do 78% popusta!

Sakupljajte bodove i na taj način ostvarite priliku za posebnu ponudu!

Za svakih potrošenih 35 kuna osvajate 1 bod. (Za 70 kuna dobivate 2 boda, za 105 kuna 3 boda, itd.)

Potreban broj bodova zalijepite na predviđena mjesta u knjižici za bodove i pokažite ju na blagajni kako biste ostvarili pravo na promotivne proizvode. Artikli su dostupni do 9. rujna 2020. godine.

Kolekcija uključuje sve što je potrebno za dobar roštilj i obiteljsko okupljanje oko stola!

Ovi kvalitetni proizvodi, po nikad povoljnijim uvjetima, prvi su put dostupni u Soniku!

Proizvode iz ove kolekcije možete kupiti i po punoj maloprodajnoj cijeni. Kolekcija uključuje prijenosni okrugli roštilj na ugljen, rešetku i posudu za roštilj te kist za roštilj.

Osim toga, ova ponuda donosi i veliku dasku za rezanje i posluživanje, set za postavku stola, vilice, žlice, dječji pribor za jelo te žličice za kavu, kao i vrč i čaše s dvostrukom stijenkom zapremnine.

Upotpunite svoju kolekciju ekskluzivnim Carl Schmidt Sohn proizvodima!

Ponuda vrijedi do datuma navedenog u zaglavlju stranice odnosno do prodaje zaliha. Sve navedene cijene izražene su u kunama s PDV-om. Dekoracije nisu uključene u cijenu proizvoda. Proizvode možeš kupiti samo u količinama predviđenim za kućanstvo. Sve fotografije su simbolične. Vrijede pravne napomene i zaštita osobnih podataka društva Sonik trgovina d.o.o.