KUPUJMO LOKALNO

S plodnih polja zadarskog zaleđa - na stolove naših kupaca!
Pridružite nam se u našoj "Kupujmo lokalno" kampanji i birajte voće i povrće uzgojeno na plodnim poljima i u voćnjacima zadarskog zaleđa, po pristupačnim cijenama.

Kako bismo bili sigurni što vam donosimo na naše police, pokrenuli smo veliki projekt i kampanju “Kupujmo lokalno” koju su naši vjerni kupci vrlo brzo prepoznali. U suradnji s malim uzgajivačima Zadarske županije, na police Sonika svakodnevno stiže svježe sezonsko voće i povrće.

Cilj ove kampanje je poticanje proizvodnje i poljoprivrede diljem Zadarske županije, poticanje razvoja malih seoskih gospodarstava te kontrola kvalitete i porijekla proizvoda koji stižu u naše "Kupujmo lokalno" košarice. Brinemo se da su domaći proizvodi dostupni svima te tako usklađujemo i njihove cijene koje su vrlo pristupačne. S plodnih polja zadarskog zaleđa, zdravi proizvodi stižu na stolove naših kupaca.

Voće i povrće neizostavan su dio naše prehrane, bogato vitaminima i mineralima. Sezonski uzgojeno i poznatog porijekla, svakako su ključni faktori pri odabiru vaših namirnica. Pri odabiru ukusnih plodova s najvećim sadržajem hranjivih tvari, obratite pažnju na boju, težinu, čvrstoću i miris voća i povrća.

Jedući sezonsku hranu iskorištavamo sastojke u najboljim mogućim fiziološkim uvjetima. Sezonska hrana je idealno prilagođena ljudskom organizmu. Također, svi vrhunski kuhari preporučuju sezonsko voće i povrće jer upravo ono daje pravi okus.

Podržite male proizvođače Zadarske županije, uživajte u sezonskom voću i povrću po pristupačnim cijenama - odaberite nešto iz naših "Kupujmo lokalno" košarica!
sonik-kupujmo-lokalno-4
sonik-kupujmo-lokalno-2
sonik-kupujmo-lokalno-5
sonik-kupujmo-lokalno-7
sonik-kupujmo-lokalno-6
sonik-kupujmo-lokalno-3
sonik-kupujmo-lokalno-8
sonik-kupujmo-lokalno-1