Program vjernosti

GASTRO GUŠTI

Kako do vrhunske kolekcije za kuhanje i pečenje?

Sakupljajte naljepnice do 7. siječnja 2021.

Pronađite ekskluzivno u Sonik marketima!

Do 83% popusta na Carl Schmidt Sohn i VistaAlegre proizvode!

21

U svim Sonik prodavaonicama počinje novi program vjernosti!

Ponuda uključuje Carl Schmidt i Vista Alegre proizvode za kuhanje i pečenje; vrhunske lonce i tave za razne upotrebe, posude za pečenje različitih veličina te praktičnu lopaticu za roštilj.

Program vjernosti “Gastro gušti” traje od 1. listopada 2020. do 7. siječnja 2021. godine, a prikupljene naljepnice možete iskoristiti do 28. siječnja 2021. godine. Pridružite se programu vjernosti i ostvarite do 83% popusta.

Sakupljajte naljepnice i na taj način ostvarite priliku za posebnu ponudu!

Za svakih potrošenih 35 kn osvajate 1 naljepnicu u bilo kojoj Sonik trgovini. (za 70 kuna dobivate 2 naljepnice, za 105 kuna 3 naljepnice, itd.) Potreban broj naljepnica zaljepite na predviđena mjesta u knjižici i pokažite ju na blagajni prodavaonice kako biste ostvarili pravo na promotivne proizvode.

Dok naljepnice možete prikupljati u svim prodavaonicama Sonik marketa, proizvodi iz programa vjernosti dostupni su u određenim prodavaonicama.

POPIS PRODAVAONCA

Probudite kuhara u sebi uz vrhunske proizvode za kuhanje i pečenje.

Ovi kvalitetni proizvodi, po nikad povoljnijim uvjetima, prvi su put dostupni u Soniku. Proizvode iz ove kolekcije možete kupiti i po punoj maloprodajnoj cijeni.

Kolekcija uključuje lonce različitih veličina, lonce za umake, tavu za prženje, wok tavu te lopaticu za roštilj. Osim toga, ova ponuda donosi izdržljive, kvadratne i pravokutne posude za pečenje različitih veličina i modernog dizajna.
Svoju kolekciju upotpunite staklenim poklopcima koji imaju rupicu za paru i obrub od nehrđajućeg čelika, a dostupni su po posebnim cijenama te za njih nisu potrebne naljepnice. Upotpunite svoju kolekciju ekskluzivnim Carl Schmidt Sohn i Vista Alegre proizvodima.

Ponuda vrijedi do datuma navedenog u zaglavlju stranice odnosno do prodaje zaliha. Sve navedene cijene izražene su u kunama s PDV-om. Dekoracije nisu uključene u cijenu proizvoda. Proizvode možeš kupiti samo u količinama predviđenim za kućanstvo. Sve fotografije su simbolične. Vrijede pravne napomene i zaštita osobnih podataka društva Sonik trgovina d.o.o.