Humanitarnoj akciji ULTRA Sonika pridružile se Maja Bajamić i Ella

04

ULTRA Sonik i Soundset centar Zadar i ovaj su vikend pokazali kako se rade najbolji party na plaži.

U suradnji sa ULTRA Sonikom, Soundset centar je u sklopu svog projekta Kvartoteka ovog vikenda obišao nekoliko predivnih mjesta uz more.

Povljana, Gajac i Vrsi prepoznali su važnost projekta te su u sklopu svoje turističke ponude ugostili ekipu radija Soundset centar Zadar i upoznali je s posebnostima i svakodnevnim životom svog mjesta.

Brojni posjetitelji i mještani ovih divnih mjesta uz more sudjelovali su u bogatom programu; ULTRA Sonikovom gastro natjecanju u roštiljanju, zabavnim igrama i pjevanju na karaokama.

Humanitarna nota projekta upravo je vezana za karaoke jer za svaku otpjevanu pjesmu ULTRA Sonik donira 50 kuna za zadarsku socijalnu samoposlugu, a do sad je u sklopu Kvartoteke otpjevano preko 120 pjesama.

U zabavnom dijelu programa kojeg je vodila simpatična voditeljica Andrijana Škandro nastupila je prekrasna Splićanka Maja Bjamić, Slavonka Marinela Jantoš, poznatija kao Ella (iza ponoći), te članovi KUD-a Sv. Donat.

Ekipa Kvartoteke nastavlja gastro-zabavno-humanitarnu avanturu cijeli mjesec srpanj. Sljedeće lokacije su: 10.07 - Kukljica, 11.07 - Ugljan, 12.07 - Sukošan, 18.07 - Vir. Nakon toga, pozornica Kvartoteke Soundset centra Zadar pretvorit će se u "pozornicu brod" koji će ploveći obići Silbu, Sali, Veli Iž, Tkon, Preko i Sveti Filip i Jakov.

Avantura se nastavlja, svi ste pozvani!

Novosti

Prodajna mjesta Sonik

 

Prodajna mjesta

mapa

Prati nas

SFbBox by smarthappybirthdaywishes.com

Udica

udica banner 333x237