Marina Tomašević, Ivica Sikirić Ićo i Jure Brkljača pjevali za zadarsku socijalnu samoposlugu

11707554 458754720957402 1257850853141133641 n

U sklopu prve zadarske KVARTOTEKE koju organizira Soundset Centar  radio, održan je i prvi ULTRA SONIK gastro fest.

Uz natjecanje ekipa u pripremi roštilja, kupanje, nagradne igre, započela je i humanitarna akcija za zadarsku socijalnu samoposlugu. Uz Marinu Tomašević, koja je kao i uvijek napravila odličnu atmosferu , svoj doprinos akciji dali su i Ivica Sikirić Ićo, Jure Brkljača i djelatnici Soundset Centar radija i Ultra Sonika te djevojke plesne skupine Ethnotine pjevajući karaoke i time, svakom otpjevanom pjesmom donirali 50 kn za robu koju će, na kraju akcije Ultra Sonik donirati zadarskoj socijalnoj  samoposluzi.

Roštiljali su i košarkaši iz Zadra i Rijeke .

Ocjenjivački sud: Marina Tomašević, Boris Cijuk i Martin Valek odlučili su da su sve ekipe bile jednako dobre u pripremi roštilja pa su nagrađeni svi sudionici.

Mobilni studio Soundset Centra, nakon lokacije kod HITCH-a  emitirati će program sa Foruma. Već sljedeći vikend  ekipa Ultra Sonik gastro festa seli se u Povljanu, Gajac i Vrsi.

Ovom Soundset Centar radio  i Ultra Sonik nastavljaju s društveno odgovornim akcijama nakon etno spektakla, povodom Dana državnosti, kojeg su pripremili za Zadrane i turiste koji su bili oduševljeni atraktivnim programom.

Ukupno je otpjevano 34 pjesama i time prikupljeno 1.700 kn. Akcija se nastavlja.

Novosti

Prodajna mjesta Sonik

 

Prodajna mjesta

mapa

Prati nas

SFbBox by smarthappybirthdaywishes.com

Udica

udica banner 333x237