Izvlačenje dobitnika "Sonik i Foša Vas nagrađuju" - Novigrad

Objava dobitnika A4 Fosa Sonik nagradna igra page 001

 

 

Finale Sonikove nagradne igre "Foša i Sonik Vas nagrađuju!", održano je Novigradu, na trgu Pod lipan, ispred prodavaonice S129.

Nagradna igra trajala je od 19. ožujka do 15. svibnja, a u njoj su mogli sudjelovati svi kupci koji su u navedenom razdoblju u bilo kojoj Sonik prodavaonici kupili jedan ili više proizvoda iz dijela asortimana pekare Foša Zadar (krafne, peciva, slanci, kroasani, bureci i štrudle), ispunili kupon koji su dobili uz račun i ubacili ga u za to predviđenu kutiju na prodajnom mjestu.

Za dobru atmosferu u Novigradu bili su zaduženi KUD Luzarica iz Pridrage i Udruga žena Katarina Zrinska iz Novigrada. Svi nazočni mogli su do mile volje degustirati ukusne proizvode pekare Foša, Sonikove sestrinske tvrtke s Novog Bokanjca, kao i osvježavajuće napitke. Svoje proizvode predstavili su i ovdašnji OPG-ovi.

Program koji je vodio Elvis Papić upotpunili su i Sonikovi sponzori, Ebike i Reem Electronic. Osim što se detaljno moglo saznati o njihovim proizvodima, mnogi su iskoristili prigodu i za đir električnim biciklom.

Pod budnim okom komisije predvođene Marinom Bakotićem, voditeljem marketinga Sonika, te Jurom Prenđom i Katarinom Šarić, dodijeljeno je sedam vrijednih i atraktivnih nagrada. Glavnu nagradu je izvukao dječak Marko, koji je između 20 tisuća kupona, koje je bacio u zrak, uhvatio dobitni kupon Nediljke Mičić iz Zadra.

Riječ je o električnom biciklu Ebike mountainbike Hawk 29'' vrijednom 10.450 kuna i dometa od 50 do 80 kilometara, kojeg je osigurao zadarski Ebike, čije je prodajno mjesto u Auto Hrvatskoj, u Ulici bana Josipa Jelačića 1.

Preostalih šest nagrada izvukle su Monika i Rafaela. Nagrade je osigurao Reem electronic sa zadarske Melade, koji od svog osnutka uz prodaju informatičke opreme nudi i usluge servisa po najvećim standardima.

 

 

 

 

Pravila nagradne igre

 

 

Novosti

Prodajna mjesta Sonik

 

Prodajna mjesta

mapa

Prati nas

SFbBox by smarthappybirthdaywishes.com

Udica

udica banner 333x237