Svi zaJEDNO za radost Božića uz Ultra Sonik

Ove godine Sonik je ponosni pokrovitelj adventskog programa pod nazivom "Svi zaJEDNO za radost Božića uz Ultra Sonik" u Zadru.

Do kraja godine moći ćete se zabaviti u čarobnom okruženju na Trgu Petra Zoranića. Savršen Božić zaslužuju svi, pa ćemo se pobrinuti da police Socijalne samoposluge u Zadru budu pune ovih blagdana, a uz to imamo i 25 borova za 25 godina Ultra Sonika, koje ćemo proslijediti socijalno ugroženim obiteljima.

Sonik je također i ponosan sponzor "Velike utrke Djedova Božićnjaka", koja će se održati 19. prosinca u Zadru. Starta se u 12 sati s Trga Petra Zoranića, pa se ide Kalelargom do Foruma i Pozdrava suncu. Na utrci se očekuje najmanje 300 sudionika. Prijave su otvorene za sve, jer je Sonik osigurao besplatna odijela!  Utrka će biti humanitarnog karaktera i prikupiti sredstva za socijalnu samoposlugu u Zadru. Hvala svim sudionicima i suorganizatorima!

Kreativne ruke učenika Škole za primjenjenu umjetnost i dizajn za Advent su pripremile eko instalaciju. Čak 10 000 plastičnih čaša, svojevrsnog otpada, pretvorili su u ''svijetleće snježne kugle'' koje se svakim danom "množe" u Ledani.

Novosti

Prodajna mjesta Sonik

 

Prodajna mjesta

mapa

Prati nas

SFbBox by smarthappybirthdaywishes.com

Udica

udica banner 333x237